Мар’янівська гімназія Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області


Свято Останнього дзвоника

29.05.2020 00:57
Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!
Від щирого серця вітаю всіх вас з Днем останнього дзвоника!
Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Цьогоріч воно ще й не дуже звичне-дистанційне.Таке вперше в нашій школі,але через це маємо пройти.Кожен з нас навчився радіти дрібницям,встигли засумувати один за одним,зрозуміли цінність живого спілкування,багато чого переоцінили. Дорогі випускники!Сьогодні дзвінок мовчить,але ми ще задзвонимо його для кожного з вас!Також ви чутимете його мелодію ще багато-багато разів, приводячи до школи своїх дітей, а пізніше й онуків.
Минуть роки, але ви пам'ятайте і цей дзвінок, і рідну школу, і ваших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих.Цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас.
Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!
По-особливому довгожданий цей день і для батьків. Хочу подякути вам за спільне навчання протягом цих 2,5 місяців.Думаю,ми з вами станемо ще ближчими. Хай Бог поверне сторицею потрачені сили!
Для школярів сьогоднішній день – це старт літніх канікул. Нарешті скінчилася ваша мука під назвою "дистанційне навчання".Тож бажаю учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на­вчання. Впевнена ,що повернемось восени за шкільні парти, і вам буде про що розповісти друзям та вчителям.
Шановні вчителі, дякую вам за вашу самовідда­ну працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Труднощі лише доводять,що ви найкращі! Ба­жаю нових успіхів, життєвих сил і натхнення!Будьмо усі здорові!
 
 
Подяка батькам youtu.be/Qpq55AQkKn8

—————

Назад